Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Over mij

Ha! Wat leuk dat je op mijn website bent gekomen.

Ik ben Jeanine van Maris, 38 jaar en woon met mijn gezin in Utrecht, Leidsche Rijn. In 2004 studeerde ik af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en ben sindsdien werkzaam als fotografe. Na een aantal documentaire projecten, ben ik me steeds meer gaan richten op portretfotografie.

Tijdens een fotoshoot ga ik op zoek naar eigenheid en imperfectie. Ik fotografeer momenten waarbij persoonlijkheid, natuurlijke bewegingen, originaliteit, eigengereidheid en echtheid centraal staan. Ik regisseer weinig en wacht af. Het maakt niet uit of je nou met je pasgeboren baby in je armen staat  of dat die eigenwijze kleuter in het bos op de foto moet; ik wacht rustig af tot er een ‘echt’ moment komt, of tot iets onverwachts ontstaat. Met een beetje geduld ( en wat geluk) krijg je namelijk foto’s van échte momenten.

Spreekt mijn werkwijze je aan? Boek dan een fotoshoot via natuurlijkeklik@gmail.com

F A Q

Wat moet ik aantrekken?

De meest gestelde vraag bij het boeken van een fotoshoot; wat trekken we aan? Ik hou zelf van rustige, effen kleding van natuurlijke materialen. Als ik mijn eigen kinderen aankleed, moet het vooral comfortabel zijn. Ze moeten er lekker in kunnen bewegen en ze moeten warm blijven. Tijdens een fotoshoot, zeker in natuurlijke omgeving, zou ik dus zeker niet gaan voor kleding die niet vuil mag worden. Afbeeldingen van Elsa, Spiderman of Bob de Bouwer, of kleding waar de merknaam groot op staat vind ik ook vaak onnodig afleiden. Bedenk dat je de foto’s maakt om nog een lange tijd te koesteren.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Afhankelijk van het gekozen pakket duurt een fotoshoot tussen de 30 minuten en 90 minuten. Ik boek echter nooit meer dan twee fotoshoots op een dag, dus ik heb nooit haast.

Wat kost een fotoshoot?

Op >deze pagina< kun je de tarieven vinden.

Je ontvangt via de mail een betaalverzoek na de fotoshoot. Na betaling worden de foto’s geleverd. Een factuur ontvang je via de mail bij de levering van de foto’s.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close